Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida al festival MEV 2018

Tret de sortida al festival MEV 2018

09/07/2018

Els pierencs i pierenques van gaudir divendres del primer concert del ‘Música en Viu’ que va comptar amb cançons adaptades i versionades per la Txell Sust,el Nito Figueras i el Pep Poblet

El passat divendres dia 6 de juliol es va donar el tret de sortida a una nova edició del festival ‘Música en Viu’.  Va ser bon inici que va comptar amb l’actuació de la Txell Sust, el Nito Figueras i el Pep Poblet. Durant més d’una hora i mitja, els tres músics van deleitar el públic que omplia la plaça del Peix amb un repertori molt agradable i suggerent, amb temes interpretats majoritàriament per veus masculines i adaptats i versionats per la Txell Sust.

L’espectacle va incloure una sorpresa d’última hora. I és que l’actor Pep Plaza, parella de la cantant, va pujar a l’escenari a cantar el tema Boig per tu imitant veus d’artistes coneguts com Bertin Osborne, Pep Sala, Joan Manuel Serrat o la mateixa Txell Sust. Va ser un moment divertit que va arrencar els somriures i aplaudiments del públic.

En el marc del MEV 2018, el proper divendres dia 13 de juliol, la plaça del Peix acollirà el concert de The Big Jamboree, una formació amb una important trajectòria musical que apostarà per temes propis i versions dels anys 40 i 50. El dia 27 de juliol serà La Vella Dixieland, amb més de 20 anys damunt dels escenaris, la que arribarà a Piera per fer gaudir als pierencs i pierenques a ritme de jazz. El ‘Música en Viu’ finalitzarà el 3 d’agost amb l’actuació de Saphie Wells & The Swing Cats. Tots els concerts començaran a les 22 hores. En cas de pluja, les actuacions musicals es traslladaran al Teatre Foment de Piera.

Arxivat a: Cultura
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu