Portada > Carnaval > Carnaval 2016

Carnaval 2016

Carnaval
Carnaval
Carnaval
Carnaval
Carnaval
Carnaval
Carnaval
Carnaval

Carnaval 2016

Divendres 5 de febrer - Rua de la llar d'infants
A les 16.45 h, Rua de la llar d'infants municipal El Gall Mullat pels carrers Llobregat, Sant Cristòfol, Maragall i Pere Farrés (rua oberta a la participació de tothom).
Fi de festa amb xocolatada i espectacle d'animació de Tato's Show

Dissabte 6 de febrer - Rua de Carnaval
A les 19.30 h, concentració dels concursants a la pista esportiva de l'Avinguda Barcelona
A les 20 h, sortida de la rua de Carnaval
Recorregut: Piereta, Sant Cristòfol, Sant Bonifaci, Dr. Carles, Jaume Fons i carrer de la Plaça
Lectura del pregó guanyador i entrega de premis a les millors carrosses i comparses a la plaça del Peix
Seguidament, recorregut invers des de la plaça del Peix fins a la Nau de Cal Sanahuja, per finalitzar la festa, disco mòbil.

Diumenge 7 de febrer - Carnaval infantil
A les 17.30, Carnaval infantil a la Nau de Cal Sanahuja, amb animació de les Pallasses Pallusses. Els nenes disfressats desfilaran per l'escenari.

Dimecres 10 de febrer - Enterrament de la sardina
A les 20 h, enterrament de la sardina. La comitiva fúnebre surt des de la plaça Jove fins al carrer de la Plaça. A continuació, sardinada popular a la plaça del Peix.

Bases dels concursos de pregons, carrosses i comparses

Bases del concurs de pregons (inscripcions tancades)

 • Si vols participar en el concurs de pregons només has de presentar el teu escrit a l’Ajuntament, fins a l'1 de febrer de 2016
 • El text ha de ser inèdit i escrit en català
 • Ha de tenir una extensió de 50 a 100 versos
 • El premi podrà quedar desert si així ho considera el jurat
 • L’autor del pregó premiat obtindrà un premi de 100 euros i l'opció de llegir el pregó a la festa que tindrà lloc a la Plaça del Peix durant la rua de Carnaval

Bases del concurs de carrosses i comparses (inscripcions tancades)

 • Si voleu participar en el concurs de carrosses i comparses, us heu d’inscriure a l’Ajuntament com a carrossa i/o comparsa, fins a l'1 de febrer de 2016
 • S’hi podran inscriure totes les carrosses que participen a la rua i les comparses que tinguin un mínim de 10 persones (les comparses hauran de demostrar participar com a grup sota una mateixa temàtica)
 • Tots els grups inscrits en aquestes modalitats (carrosses i comparses) rebran un premi a la participació de 20 € per grup sempre que no hagin obtingut cap dels premis (1r i 2n de carrosses i comparses)
 • El jurat estarà format per un representant de l’Ajuntament i un representant de cada grup (si no hi ha disponibilitat es completarà el jurat amb els membres d'associacions del municipi)
 • Els membres del jurat rebran de l’Ajuntament una butlleta per anotar les seves puntuacions, que es lliurarà el dia 6 de febrer de 2016, en el moment en què acabi la rua. Posteriorment, es llegirà el veredicte i es lliuraran els premis.

PREMIS

 • A LES CARROSSES: Primer premi de 175 euros - Segon premi de 100 euros
 • A LES COMPARSES: Primer premi de 100 euros - Segon premi de 50 euros

Un mateix grup no podrà tenir dos premis, essent l'escollit el de major quantia. El lliurament de premis es farà al finalitzar la rua.

Informació més detallada sobre el Carnaval a l'Ajuntament de Piera, tel. 93 778 82 00.