Portada > Fira > Fira del Sant Crist 2017

Fira del Sant Crist 2017

Fira del Sant Crist 2015
Fira del Sant Crist 2015

XXVIII Fira del Sant Crist

Aquest any celebrem la XXVIII Fira del Sant Crist de Piera, els dies 22 i 23 d'abril de 2017. Després d'aquesta trajectòria, la Fira representa un referent a la nostra Vila i a la comarca. Un dels objectius d'aquest esdeveniment és potenciar el comerç local i mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i hi poden aportar un valor afegit.

Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera, un any més, posem tots els nostres esforços en aquest important esdeveniment amb l'entusiasme i el rigor que mereix. Però sobretot, comptem amb la participació de tots vosaltres com la millor garantia de l'èxit final.

Portada
Portada

Programa de la Fira i Festes del Sant Crist 2017

Consulteu en el document adjunt tots els actes programats per a la Fira del Sant Crist (22 i 23 d'abril) i les Festes del Sant Crist (fins a l'1 de maig).

Activitats infantils, concerts, inflables, 2 escenaris amb actuacions en directe, automoció, exposicions, col·leccionisme, atraccions...

No us perdeu les propostes que recollim en les pàgines del programa.

Us desitgem que passeu una bona fira i festes!

Fira 2015
Fira 2015

Com inscriure's a la Fira

Ha finalitzat el termini per a inscriure's a la Fira del Sant Crist.

Si teniu dubtes sobre algun aspecte, com la ubicació de la parada o l'estand, pagament, horaris de muntatge, etc. podeu contactar directament amb l'empresa MANAGEMENT (93 310 53 62).