Portada > La Vila > Directori > Regidories > Joventut

Joventut

Contacte

  • Nom: Joventut
  • Adreça: Carrer de la Plaça, 16-18
  • Codi postal: 08784
  • Municipi: Piera
  • Telèfon: 93 778 82 00
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Responsable: Maria del Carmen González Anjaumà
  • Horari: Dilluns de 10h a 17h. (Cal demanar cita prèvia)

La regidoria de Joventut té per objectiu principal detectar necessitats, orientar polítiques transversals per a joves i actuar directament amb el col·lectiu donant suport, dinamitzant, assessorant i posant a l'abast recursos i serveis per tal de donar-los eines que facilitin les condicions necessàries perquè puguin desenvolupar el seu propi projecte de vida en igualtat d'oportunitats, autonomia i capacitat crítica.

En matèria de joventut, la regidoria impulsa, organitza, dirigeix, i supervisa la planificació i elaboració dels objectius, assignació de recursos, l’execució dels programes d’actuació, fomenta les activitats juvenils, el desenvolupament del Pla Local de Joventut 2018/2021, així com les posteriors actuacions que es desenvolupin en aquesta matèria. 

Les línies bàsiques d'actuació de la regidoria de Joventut són les següents:

En l'àmbit de la formació, informació i assessorament:  

Augmentar les opcions i facilitar els recursos necessaris perquè els joves de Piera puguin accedir a una informació i orientació adequades en matèria de formació, habitatge, ocupació i salut. 

En l'àmbit de la cohesió social:

Augmentar la interrelació entre els joves del municipi.

En l'àmbit de la cultura participativa:

Augmentar i promoure canals de participació juvenil i aconseguir la col·laboració i implicació dels joves en la presa de decisions en matèria de polítiques de joventut al municipi.

En l'àmbit d'educació i cultura:

Augmentar les iniciatives culturals i de lleure alternatives a les de la societat de consum i les actuacions destinades al foment de la formació i la cultura gestionades conjuntament pels joves i el servei de joventut.