Cal Pepus, la casa pairal dels Vidal, obria les portes alnúmero 41 del carrer de Sant Bonifaci, i en l’espai onavui hi ha aquesta torre noucentista, la família hi teniauns cellers i un trull d’oli.
L’any 1916 l’hereu de la casa, Josep Vidal Munné, esva convertir en veterinari, i entre 1931 i 1933, ja especialitzaten bacteriologia, va ser nomenat director del’Instituto de Biologia Animal (creat pel govern de laRepública i radicat a Madrid) i president del Col·legide Veterinaris de Catalunya. Considerat deixeble del’escola de Pasteur, Vidal va ser un dels introductorsde la penicil·lina a l’Estat durant la postguerra.
Mentre exercia els seus càrrecs a Barcelona, Vidal noes va oblidar de la seva vila natal, i vers 1933 va convertirels seus cellers en un xalet d’estiueig noucentista.L’edifici, de planta rectangular aixecat en cantonada,està cobert a quatre aigües i disposa de plantabaixa, pis i golfes. Pel cantó de llevant hi té adossat unporxo obert al jardí, i, a la resta de façanes, una galeriaarcada i balustrada ressegueix el darrer pis.
Al cantó del Passeig del Prat, Vidal va incorporar alportal adovellat original una dovella amb la inscripció“Pepus de la Llorença”, en al·lusió a una avantpassadaseva, i la primera referència, “1819”. Els dos originalsrellotges de sol, de Ferran Serra i Sala, sónal·legòrics del món animal i pagès, els oficis de lafamília. Avui continua a mans de la família Vidal.