Portada > La Vila > Serveis > Serveis educatius > Escola Bressol Municipal El Gall Mullat

Escola Bressol Municipal El Gall Mullat

Piera disposa d’una escola bressol municipal que ofereix un servei educatiu integral als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies.

Servei d’escolarització, destinat a l’escolarització d’infants dels 4 mesos als 3 anys durant l’horari establert i de conformitat amb la normativa aplicable.

Servei de menjador. Inclou el dinar i el berenar per als infants usuaris de l’escola bressol, que ho sol·licitin.

Servei d’acollida. Servei adreçat a les famílies amb dificultats per atendre els seus fills i filles fora de l’horari marc del centre i es concreten en una hora abans al matí o una hora després per la tarda. Aquest servei es prestarà sempre i quan hi hagi un nombre mínim d’infants.

Servei de formació adreçada a les famílies. Aquest servei està destinat a oferir un espai formatiu i de debat a les famílies.

Servei de psicologia. Servei d’atenció precoç i atenció a la família. Àmbits d’actuació: atenció als infants (tasques de detecció i prevenció de dificultats relacionades amb el desenvolupament i l’estat psicològic), atenció a les famílies (informar, atendre consultes i derivar), assessorament a mestres i educadors (proporcionar recursos  per a facilitar els aprenentatges dels infants i impartir formació).

Qui el pot demanar?

Famílies amb infants de 0 a 3 anys

On es presta

  • Nom: Llar d'infants municipal Gall Mullat
  • Adreça: Avinguda del Gall Mullat, 9
  • Telèfon: 93 776 21 95
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)