Portada > La Vila > Serveis > Serveis socials > Equip d'atenció familiar (EAF)

Equip d'atenció familiar (EAF)

L’Equip d’Atenció Familiar (EAF),  neix l’any 2011 amb l’objectiu d’oferir a les famílies eines i estratègies per a resoldre els conflictes generats per les situacions de  crisi, essent també una estratègia de prevenció de la violència familiar. El servei disposa d’atenció psicològica i educativa. 

Al octubre de 2015, s’inicia el servei al municipi de Piera. 

La metodologia  de treball es basa en el desenvolupament d’un model d’intervenció psicològica i educativa basada en la particularitat de cada família, la fase del procés que està vivint, el grau de consciència  del problema, així com les múltiples vicissituds que han fet que arribessin al servei. Per tant, es parteix d’una visió plurimetodològica que inclou diversos models teòrics d’atenció , existeix doncs una adaptació constant de les eines terapèutiques a les necessitats de la nostra població. Tanmateix, la perspectiva de gènere s’integra en totes les parts del projecte, això vol dir que des del principi  el projecte és sensible a les diferents formes en que dones i homes experimenten les situacions i/o els problemes segons els diferents rols que la societat els assigna i al fet que tenen, per tant, encàrrecs i creences, i alhora necessitats, oportunitats i limitacions específiques en funció del sexe al que pertanyen.

Qui el pot demanar?

Qualsevol família atesa des de la xarxa que requereixi suport professional especialitzat davant greus problemes de convivència, risc de violència, crisis evolutives o malestars personals que afecten o neixen en el sí de la família.

On es presta

  • Nom: Centre Serveis La Bobila
  • Adreça: Carretera d’Igualada, 2
  • Telèfon: 649 785 347
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Horari: Segon i tercer dimarts de mes de 15 a 19 h