Portada > Rondalles - Fira del Conte

Rondalles - Fira del Conte

Fira "Rondalles"

Piera enceta enguany una nova proposta cultural: la nostra localitat serà seu de Rondalles, una fira dedicada al conte i a la il·lustració infantils. 

La cita tindrà lloc el pròxim diumenge 9 d’octubre a la falda del Castell, on la canalla podrà gaudir durant tota la jornada d’una programació farcida de contes, tallers, espectacles, presentacions i les darreres novetats editorials. Les activitats es desenvoluparan en espais com l’escenari del Gegant del Pi i d’en Patufet i l’Espai Biblioteca, i s’hi instal·larà una zona de menjar amb food trucks. La festa està oberta a tota la ciutadania.

Una jornada plena d’activitats per a la mainada

Durant el transcurs de la fira, les famílies tindran també l’oportunitat de participar en diversos tallers de treballs manuals: el dedicat a la decoració d’una bossa tote; el titulat «El soroll dels contes», per a la fabricació d’una targeta en 3D; el de lettering,amb la proposta «Crea el teu punt de llibre»; el de modelatge («Agafa la teva lletra»), o el d’elaboració de titelles de dit i segells exlibris.

programa Rondalles
programa Rondalles