Portada > Actualitat > Notícies > Mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus

Mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus

16/03/2020

L’Ajuntament modifica els seus horaris d’atenció al públic i demana a la ciutadania que faci els tràmits de forma telefònica o telemàtica

Davant la situació actual pel coronavirus que ha portat l’estat espanyol a decretar l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Piera continua aplicant noves mesures preventives per evitar els contagis entre la ciutadania. De moment, s’ha modificat l’horari d’atenció al públic del consistori que romandrà operatiu de dilluns a divendres de 8.45 a 14.45 h de forma telefònica i telemàtica. Només s’atendrà de forma presencial amb cita prèvia i en casos en que sigui necessari fer tràmits urgents i indispensables.

Des del consistori es demana la ciutadania que adopti les mesures establertes pel govern estatal. Recordem que només es pot sortir per anar a treballar, a comprar béns de primera necessitat o per urgències justificades. I sempre s’haurà de fer de manera individual. Qui no ho faci s’enfrontarà a possibles sancions i detencions de les forces de seguretat.

Recordem que el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya va anunciar el tancament de les escoles, els instituts i centres universitaris de tota Catalunya des del passat divendres dia 13 de març. Així mateix, des del passat dijous dia 12 de març i durant un període de 15 dies han quedat anul·lades les activitats organitzades pel consistori.

L’Ajuntament de la Vila de Piera vol transmetre un missatge de tranquil·litat i confiança en les autoritats sanitàries del nostre país i recomana seguir informant-se a través de webs i xarxes socials oficials.

Podeu seguir l’actualitat minut a minut sobre les afectacions pel coronavirus en aquest enllaç

Arxivat a: Salut
Ajuntament