Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada i exposició de la Taula Social de Piera

Xerrada i exposició de la Taula Social de Piera

Dia i hora: dijous 06/06/2019

Organitza: Exposició i col·loqui de la Taula Social de Piera

Exposició: Mostra d’entitats socials de Piera

Quin paper tenen actualment les entitats socials als municipis ? Vine a conèixer quines treballen a Piera per donar resposta a les diferents necessitats de les persones i col·lectius que hi conviuen. Les entitats i associacions que hi participen són: AECC – Junta Local de Piera, Associació CEPS/CRAE en Polzet, Associació de Dones de Piera, Dispiera-Associació de famílies amb fills amb DID de Piera, Parròquia de Sta. Maria – Càritas de Piera i SPAII Castell de Fang.

Durada: Del 6 al 29 de juny
Lloc: Biblioteca de Piera
Horari: De biblioteca
Organitza: Taula Social de Piera

Xerrada-col·loqui: Taula social de Piera

Quin paper tenen actualment les entitats socials als municipis ? Vine a conèixer quines treballen a Piera per donar resposta a les diferents necessitats de les persones i col·lectius que hi conviuen i a la presentació del Servei de primera acollida i atenció integral Castell de Fang. Entrada lliure.

Data: Dijous 6
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca de Piera
Organitza: Taula social de Piera. Col·labora: Biblioteca de Piera

Arxivat a: Benestar social, Biblioteca
Taula Social de Piera
Taula Social de Piera