Portada > Actualitat > Agenda > VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978

VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978

Dia i hora: dissabte 14/09/2019

Lloc: Gall Mullat

Organitza: La Tita i el Fumat 1978

A les 13 h Plantada de colles

De 14 a 14.30 h Botifarrada popular
(venda de tiquets al Gall Mullat fins a exhaurir existències)

A les 17 h Concert

A les 19 h Inici de la cercavila
Tabalada i cercavila amb inici al parc del Gall Mullat i recorregut per l'eix central de la Vila (carrers Piereta, Sant Cristòfol, Sant Bonifaci, Doctor Carles i Jaume Fons) fins a la plaça del carrer Abadesses. Amb la participació dels Amics del Pubillatge, l'Agrupació Sardanista de Piera, els Diables de Piera, els Diables infantils de Piera, els Eixerits Geganters de la Vila de Piera, els Falcons de Piera, la colla Riudefoc de Sant Pere de Riudebitlles, el drac de Can Sant Joan, la mulassa del Vendrell, el borinot del Vendrell i el ball d'en Serrallonga Petit de Sant Quintí de Mediona.

Arxivat a: Festa major
FM 2018 - La Tita i el Fumat
FM 2018 - La Tita i el Fumat