Portada > Actualitat > Aplicació Mòbil

Aplicació Mòbil

App Ajuntament de Piera
App Ajuntament de Piera

La regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament ha posa a l'abast de les persones interessades una APP (aplicació per a telèfons mòbils i tauletes) destinada a millorar la relació i comunicació entre la ciutadania i l'Ajuntament, amb el propòsit de continuar avançant en el camí d'una administració més oberta i participativa, més dinàmica i també més eficaç.

Aquesta APP està disponible tant per a aquells telèfons que facin servir el sistema operatiu IOS (Apple Iphone) com per a aquells que funcionen sobre Android, Blackberry o Windows Phone, i la descàrrega és completament gratuïta i accessible des del web viladepiera.cat o des dels repositoris d'aplicacions de cada mòbil. Mitjançant la nova APP es podran consultar les notícies, l’agenda, la informació d'interès ciutadà i rebre notificacions push, per estar informats de les últimes novetats.

Amb aquesta nova eina, la nostra vila torna a ser pionera a la comarca en l'aplicació de les noves tecnologies al servei de la ciutadania al temps que millora els seus serveis, oferint, a més de noves possibilitats, una informació i una atenció més ràpida, major eficàcia i, fins i tot, un servei més sostenible des del punt de vista econòmic i del medi ambiental.

Per descarregar l'aplicació, entreu al APP Store (per a Apple Iphone) o bé al Play Store per a Android i busqueu Vila de Piera.

 

Enllaços de descàrrega: