Portada > Actualitat > Agenda > Exposició: Catarsi

Exposició: Catarsi

Dia i hora: divendres 22/11/2019 a les 17:00

Lloc: Sala d'Exposicions Municipal

Organitza: Sílvia Isach Saumell

"Catarsi" és l'exteriorització i expressió visual, de forma simbòlica, dels diferents estats emocionals pels quals va passar Sílvia Isach durant la lluita per la vida i la pèrdua del seu pare. L'obra està formada per fotografies de gran format en les que s'hi combinen les idees amb la tècnica i el treball amb la matèria. Un projecte que l'artista ha madurat per alliberar i expressar sentiments d'una alta càrrega emocional com són l'impacte de la diagnosi, la ràbia, l'esperança, la impotència, l'angoixa i el buit en la pèrdua.

Perquè el recorregut afectiu per les imatges sigui més immersiu, cada obra inclou una peça sonora composta per a l'ocasió i que tot/a visitant podrà escoltar mitjançant el seu telèfon mòbil, un lector de codi QR i auriculars.

Sílvia Isach és una artista visual que empra la fotografia com a llenguatge per expressar els sentiments i pensaments més profunds a través del simbolisme i la dualitat entre la contenció i la revelació. Nascuda a Sant Pere de Riudebitlles, ha participat en diverses biennals i exposicions col·lectives en l'àmbit nacional i internacional, així com en exposicions individuals amb l'obra "L'altre costat d'allò visible" el 2008, inclosa també a la Biennal Olot Fotografia. Ha rebut diferents premis, a destacar el 1r premi al Lumen Sitges 2017, el 2n premi al Berlin Festival of Lights 2015 (Alemanya), el 1r premi a la Battle VJ La Novela de Toulouse (França) el 2012, el 1r premi al IV Concurs de Fotografia del Patrimoni Cultural de Vilanova i la Geltrú el 2009, entre d'altres.

L'exposició es podrà visitar en l'horari habitual de l'Ajuntament fins al 8 de desembre. L'artista hi serà presencialment aquest divendres 22 de novembre a la tarda, de 17 h a 19 h, i el diumenge 8 de desembre, de 12 h a 14 h.

Arxivat a: Cultura
Sílvia Isach Saumell
Sílvia Isach Saumell