Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza el Cicle de Música en Viu

Finalitza el Cicle de Música en Viu

28/07/2008
Divendres passat va finalitzar el cicle de concerts "A l'estiu, Música en Viu" amb Toobass que va fer una bona actuació amb tuba davant del públic que en aquesta ocasió es va concentrar a la plaça Joan Orpí. En total el cicle ha constat en aquesta 12a edició amb 5 actuacions que s'han anat fent els divendres des de finals del més de juny. Enguany s'ha potenciat l'actuació de música també creada a Piera amb una repercussió especial en la Ruta dels Músics realitzada al barri dels Gats que s'espera repeteixi l'any que ve i l'actuació de la Coral Tríola la segona setmana. En conjunt l'experiència d'enguany ha estat d'èxit de públic i unes actuacions molt profitoses per l'orella en uns divendres que el temps s'ha aliat plenament.
Arxivat a: Barris
La plaça joan Orpí en el MEV08 divendres passat.
Els Toobass en l'última actuació del MEV 2008