Portada > Actualitat > Notícies > Conveni per al transport

Conveni per al transport

23/09/2008
Aquest dilluns, 22 de setembre, coincidint amb l'inici de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, s'ha signat el conveni d'adhesió del servei de transport públic urbà del municipi de Piera al Sistema Tarifari Integrat mitjançant la seva incorporació al servei regular de transport de viatgers per carretera titularitat de la Generalitat de Catalunya. El conveni l'han signat l'alcaldessa de Piera, Josefina Altarriba, el director general del Transport Terrestre de la Generalitat de Catalunya, Manel Villalante, el director general de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Ramon Seró, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, i l'administrador de l'empresa Montferri Hnos, SL, Vicenç Montferri.
A partir de dilluns que ve entrarà en funcionament el nou servei amb nous horaris, nous trajectes i un més ampli servei. L'acord amb el poble veí dels Hostalets de Pierola obre també parades a diferents punts del nucli urbà. Aquest dissabte al matí tindrà lloc la presentació del nou bus i tota la informació al Gall Mullat.
Arxivat a: Transports
Moment de la signatura del conveni.