Portada > Actualitat > Notícies > Presentació per a la Llei de Barris (►♪)

Presentació per a la Llei de Barris (►♪)

29/03/2010

El passat divendres es va fer la presentació del projecte que optarà per tercer any consecutiu a la Llei de Barris. L’acte va estar presidit per la 1a Tinenta d’Alcaldia Josefina Altarriba i pel responsable del treball Romà Pujades, l’arquitecte municipal Esther Ball i Pilar Cervantes de l’Oficina de Pla de Barris de la Diputació de Barcelona.
La Llei de Barris és una de les subvencions més importants que actualment pot rebre un municipi i té com a màxim objectiu revitalitzar i cohesionar en tots els aspectes nuclis de població arreu del país. L’àmbit d’actuació afecta la part del nucli antic i voltants i contempla totes les inquietuds expressades pels veïns en sessions de treball realitzades des de la primera sol·licitud ara fa 2 anys.
En la presentació de divendres, Pujades va destacar aspectes que s’havien perfeccionat en la proposta d’aquest 2010 i que  seguien les línies marcades amb la millora de la imatge urbana, potenciació de la zona com a centre cultural i administratiu, accessibilitat i connexió amb l’entorn, suport al comerç, així com la qualitat de vida i la cohesió social.
Ara caldrà esperar unes setmanes per saber si, finalment i ja amb tres intents, la nostra població aconsegueix entrar en aquesta convocatòria.

Arxivat a: Pla de barris
Presentació Llei de Barris
Presentació Llei de Barris
Presentació Llei de Barris
Presentació Llei de Barris
Presentació Llei de Barris