Portada > Actualitat > Notícies > Visita del conseller Maragall (►♪)

Visita del conseller Maragall (►♪)

11/10/2010

El passat divendres 8 d'octubre el conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall, va visitar l'escola Herois del Bruc després de dos anys de la seva remodelació i ampliació. Maragall va estar acompanyat en tot moment per l'alcalde Jordi Madrid, la directora del centre Carme Álvarez i altres regidors del consistori. El conseller va aprofitar l'ocasió per parlar amb els alumnes i interessar-se pel funcionament de les instal·lacions. Més tard es va dirigir a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Piera on va reunir-se amb representants de l'àmbit educatiu de Piera i de la comarca i prendre nota de les mancances exposades. Abans de marxar, Ernest Maragall va signar al Llibre d'Honor de Piera on va deixar constància de la seva visita.

Nota de premsa facilitada pel Departament d'Educació (8.10.10)
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, l’alcalde de Piera, Jordi Madrid i la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Dolors Collell, han visitat l’escola Herois del Bruc, que compta amb 626 alumnes matriculats i 44 mestres.
Escola Herois del Bruc

El conseller d’Educació ha visitat les noves instal·lacions de l’escola Herois del Bruc. Actualment compta amb 626 alumnes i 44 mestres. A més disposa de 9h mensuals d’EAP (Equip d’Assessorament Psicopedagògic) dedicades al centre. L'Escola va néixer el curs 1970-71 en un edifici al centre del poble. Poc a poc l’edifici va quedar petit i es va fer un segon edifici, un per infantil i un altre per primària. El curs 2006-07, es va remodelar i ampliar el centre a tres línies, com a resposta a l'augment de població que ha viscut Piera en els darrers anys. Les obres de rehabilitació han permès l'adequació dels espais i la millora de les instal·lacions, així com la creació d’un gimnàs o de la biblioteca. A la nova construcció,  hi ha les aules de P3, P4, P5 amb un pati només per als nens d'infantil. En aquesta part de l'edifici, també hi ha les aules de 4t, 5è i 6è, consergeria, aules de reforç, dos aules d'informàtica, un aula d'audiovisuals, un aula de música, aula de psicomotricitat, menjador P3, 2 sales de professors, sala de reunions, biblioteca. A l'antic edifici, remodelat en el 2008, estan ubicats el menjador, la cuina, la sala de mestres, despatxos, aules de 1r, 2n i 3r i l'aula de plàstica. El centre participa des de fa tres anys en el programa de reutilització de llibres de text, on el centre compra els llibres de text i els deixa en préstec a l’alumnat. A més participa en els programes d’innovació educativa Punt-Edu, TAC (Tecnologies per a l'Aprenentage i el Coneixement) i projectes d’anglès. Les obres d’ampliació de l’escola han suposat una inversió del Departament d’Educació de més de 4.000.000 d’euros.


Arxivat a: Relacions institucionals i protocol
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall
Ernest Maragall