Portada > Actualitat > Notícies > Obres de millora a Can Claramunt

Obres de millora a Can Claramunt

10/01/2011
El departament d’Urbanisme de l'Ajuntament està portant a terme obres de millora al barri de Can Claramunt, en concret l’ampliació de voreres de la zona d’equipaments (on està ubicat el local social), la col·locació d’una nova marquesina a la parada de bus i la col·locació de la vorada en un sector del camí Romeu.
Especialment destacable és la construcció del mur de contenció del carrer Aires de Montserrat com a resposta a les demandes del veïnat i per la situació problemàtica que presentava aquest sector, que estava molt deteriorat. Aquesta mateixa línia d’actuacions urbanístiques se seguiran duent a terme pròximament en diferents barris de la població.

 

Arxivat a: Urbanisme
Mur de contenció al c. Aires de Montserrat 2
Millores a la zona d'equipaments a Can Claramunt
Nova marquesina a Can Claramunt
Nova vorada al camí Romeu
Mur de contenció al c. Aires de Montserrat