Portada > Actualitat > Notícies > Tallers de salut per a nens, joves i avis

Tallers de salut per a nens, joves i avis

10/02/2013

La regidoria de Serveis a les Persones gestiona tallers sobre alimentació saludable, prevenció del consum d'alcohol, protecció solar, higiene postural o accidents domèstics.

La promoció de la salut, dels bons hàbits, la bona alimentació, les campanyes de conscienciació i prevenció de drogues, són aspectes de la vida que no es poden deixar de banda. Les escoles, els centres de salut, els de dia, els casals, esdevenen espais ideals per fer arribar als usuaris (alumnes en edat d’aprenentatge i formació i/o avis que encara tenen una vida activa), la màxima informació que serà cabdal per al seu futur i que portaran a la pràctica en el dia a dia, principalment per millorar la seva salut.

Aquesta informació els arriba en forma de tallers, que imparteixen una sèrie d’entitats col·laboradores amb la Diputació. Cada centre escolar tria prèviament el tema sobre el que vol alliçonar els seus alumnes i el casal l’aspecte de la vida de la gent gran sobre el que vol incidir.

Les propostes recollides es gestionen des de la regidoria de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Piera, raó per la qual aquest mes de febrer, la Unitat de Promoció de la Salut del Servei de Salut Pública de Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, ja ha comunicat que han fet el repartiment de les activitats d'educació per a la salut corresponents a l'any 2013.

Aquest departament ha adjudicat la totalitat dels tallers sol·licitats a Piera, 15 en total, tots amb la previsió que es programin a partir de l’1 de març fins al 31 de desembre. La subvenció de la Diputació per a la consecució d’aquestes activitats és de 2.760 euros i els tallers escollits corresponen a sis àrees concretes: l’alimentació saludable (escola Les Flandes), la prevenció del consum d’alcohol (Institut Guinovarda), l'autoestima i estratègies per afavorir-la i un segon taller sobre protecció solar (escola Apiària), higiene postural (escoles Creixà i Herois del Bruc) i un últim tema sobre accidents domèstics a la llar (Casal per a Joves i Grans).

Arxivat a: Serveis a les persones
Tallers de salut