Portada > Actualitat > Notícies > Una bona barreja

Una bona barreja

16/09/2013

Diumenge passat es va fer una excursió a l'ermita de Santa Creu de Creixà com una de les propostes paralel·les al Mercat de la Fruita Dolça dels diumenges al matí.

Gemma Pujol Farrés, de l'entitat Pierenques, va dur a terme el diumenge 15 una sortida a l'ermita de Santa Creu de Creixà, on hi va haver una barreja molt interessant de propostes. D'una banda, la història recent del romànic a Piera, amb un bon esmorzar a la fresca i el tast del préssec de La Fortesa amb una copa de cava.

Així, un grup reduït d'excursionistes va emprendre la marxa des de Sant Jaume Sesoliveres i entre vinyes van fer via fins a l'ermita. Finalment, i després de l'esmorzar, van anar a collir préssecs entre vinyes.

Recordem que el Mercat de la Fruita Dolça es fa durant els diumenges d'estiu a la vorera del costat de la rotonda de la B-224 en direcció a Capellades, al costat de l’accés dret del polígon industrial. L'últim dia del Mercat serà el diumenge 29 de setembre.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Santa Creu de Creixà