Portada > Actualitat > Notícies > Piera Turisme

Piera Turisme

05/05/2014

'Piera Turisme' va participar activament en la Fira del Sant Crist per donar-se a conèixer i també es va presentar oficialment en un acte a la Biblioteca de Piera el passat 30 d'abril

Dins del marc de les Fires i Festes del Sant Crist de Piera va tenir lloc la presentació de l'associació Piera Turisme a la vila. A la Fira, vilatans, curiosos i públic en general van poder conèixer de prop la nova associació que inicia el recorregut a Piera per potenciar valors com el patrimoni, la identitat, l'entorn, els recursos i les activitats destinades a promocionar el turisme pierenc. També es van convidar els infants que dibuixessin el que els agrada o coneixen de la vila amb el lema: "Piera amb ulls d'infant". Així mateix, es va complementar l'estand amb una exposició de fotografies amb imatges de Piera i tot el terme.

D'altra banda, el passat 30 d'abril, la Biblioteca de Piera va acollir la presentació oficial de Piera Turisme a la vila i va exposar els dibuixos fets pels nens. Val a dir que tots dos actes van tenir bona acceptació i van ser tot un èxit, ja que molta gent es va interessar per aquesta associació que acaba de néixer, Piera turisme.

Arxivat a: Turisme
Piera Turisme
Piera Turisme
Piera Turisme