Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Gigaenquesta

Arriba la Gigaenquesta

13/10/2014

La Gigaenquesta ha arribat al nostre municipi i els voluntaris de la campanya ARA ÉS L'HORA han començat a fer les enquestes per demanar a als vilatans que diguin com volen que sigui el país nou.

Una trentena de voluntaris van passar pels domicilis dels pierencs per fer l'enquesta i saber l'opinió dels vilatans i les seves prioritats en una Catalunya independent. Per tenir aquesta informació sobre com ha de ser la Catalunya independent, es fa una breu enquesta de sis preguntes sobre les qüestions que interessen més: economia, benestar, democràcia, llengua…

En finalitzar les enquestes, es va fer arribar la Taca Groga a l'Ajuntament de Piera i, per la seva part, els Falcons de Piera van pujar un llaç groc al balcó de la casa de la vila, que van rebre i penjar els regidors del Consistori, Josep M. Rosell, Josep Llopart i Elisenda Guarch. Per finalitzar l'acte, es va fer un petit refrigeri a la plaça del Peix, que va servir per intercanviar experiències entre el voluntariat.

Arxivat a: Política
Gigaenquesta 2014
Gigaenquesta 2014
Gigaenquesta 2014
Gigaenquesta 2014