Portada > Actualitat > Notícies > Cinema al natural

Cinema al natural

24/07/2015

La nit d'aquest dijous, 23 de juliol, Gas Natural amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera va projectar, de forma gratuïta, la pel·lícula animada guanyadora de dos Oscar, Frozen: El Reino de Hielo. Per aquest esdeveniment es va condicionar la pista del Gall Mullat amb una pantalla gegant de 14 metres d’amplada per 9 d’alçada, un equip de so de 40.000W, una zona de seients amb 300 localitats i una superfície de gespa on van seure els més petits. Gas Natural va oferir, de forma gratuïta, crispetes a tots els assistents.

Durant l’hora i mitja aproximada de duració de la pel·lícula, els gairebé 600 espectadors que es van concentrar a la pista del Gall Mullat van gaudir de les aventures de la princesa Elsa, la seva germana Anna i el petit Olaf que, de ben segur, van refrescar  la calorosa nit d’estiu.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Cinema al natural
Cinema al natural
Cinema al natural
Cinema al natural
Cinema al natural