Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació al 10è Torneig de vòlei sorra

Èxit de participació al 10è Torneig de vòlei sorra

30/08/2016

Del 26 al 28 d’agost ha aconseguit reunir 230 jugadors a Can Mas, integrats en 140 equips femenins, masculins o mixtos

El Torneig de vòlei sorra ja és una cita imprescindible de l’estiu pierenc per als amants de l’esport. En la desena edició, celebrada entre el 26 i el 28 d’agost, hi han participat 230 jugadors integrats en 140 equips, amb les inscripcions tancades abans de començar. Durant el cap de setmana, s’han disputat els partits a les instal·lacions de Can Mas, organitzats per categories: 2x2 o 4x4, masculí, femení o mixt, obert o elit. Més enllà dels guanaydors, un altre dels aspectes destacats ha estat els noms dels equips. "Me tira la Piera y esconde la mano" és un dels exemples més originals. 

Més enllà de la competició esportiva, l’Associació 83 i mig, organitzadora de l’esdeveniment, també ha muntat una zona d’acampada, actuacions de beatbox, inflables per als infants o un recull fotogràfic. L’organització agraeix la col·laboració de Sbombat’s, l’ADF Piera i l’Ajuntament de Piera per ajudar a fer del torneig un èxit. 

Podeu consultar el quadre de guanyadors en el document adjunt. 

Arxivat a: Esport i salut
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra
10è Torneig de vòlei sorra

Arxius adjunts