Portada > Actualitat > Notícies > Els nens poden salvar vides

Els nens poden salvar vides

17/10/2016

Infermeres de Piera imparteixen un taller específic adreçat a un públic jove per conscienciar-lo i aprendre a reaccionar davant una aturada cardíaca

Coincidint amb el Dia Europeu de la Conscienciació sobre l’Aturada Cardíaca, el passat diumenge 16 d’octubre l’Equip Atenció Primària de Piera va oferir un taller adreçat als nens de l’Agrupació Esportiva Piera per conscienciar-los i per tal que integrin la importància de fer una bona reanimació cardiopulmonar un cop siguin adults. Uns exercicis que poden ser vitals i que milloren en més d’un 60% els casos de supervivència davant una aturada cardíaca.

Sota el lema «Els nens poden salvar vides», l’equip d’infermeria de Piera va ensenyar-los com detectar precoçment una aturada cardíaca per poder avisar els serveis d'emergències al més aviat possible i començar amb la reanimació, com trucar i què dir al 112, fer compressions de qualitat o en què consisteixen les ventilacions de suport, conegudes com el boca a boca. També se’ls va informar on hi ha el desfibril·lador més proper i perquè cal enviar a algú a buscar-lo mentre es fan les maniobres d’RCP.

La iniciativa neix del Consell Català de Ressuscitació i es desplega en diferents municipis del país coordinant entitats i ajuntaments.

Arxivat a: Esport i salut
Taller reanimació
Taller de reanimació
Taller de reanimació