Portada > Actualitat > Notícies > Una caminada solidària per la discapacitat

Una caminada solidària per la discapacitat

05/12/2016

Més de 150 persones van participar diumenge en la tercera edició d’aquesta iniciativa que pretenia commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El passat diumenge dia 4 de desembre, Piera va acollir la celebració de la 3a Caminada Solidària per la Discapacitat organitzada per l’associació Dispiera, amb el suport de la regidoria d'Esports de l’Ajuntament. Més de 150 persones van participar en aquesta iniciativa que pretenia commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, al mateix temps, reivindicar els drets d’aquest col·lectiu, especialment en l’accés al treball, l’educació, l’habitatge i als serveis d’atenció i de lleure.

Finalment la pluja no va impedir la celebració de la caminada. Els participants van sortir a les 11 hores de la plaça del Peix i van fer un recorregut per diversos carrers de la vila acompanyats del ritme dels timbals que encapçalaven la marxa.

Des de l’organització volen agrair tant la participació de la ciutadania en aquesta iniciativa com la col·laboració d’empreses i entitats del municipi.   

Arxivat a: Esport i salut
3a Caminada per la Discapacitat
3a Caminada per la Discapacitat
3a Caminada per la Discapacitat
3a Caminada per la Discapacitat
3a Caminada per la Discapacitat