Portada > Actualitat > Notícies > Els reptes del voluntariat social a Piera

Els reptes del voluntariat social a Piera

13/02/2017

La Taula Social de Piera organitza divendres una jornada per determinar el paper del voluntariat social en la millora dels serveis que s’ofereixen a la ciutadania

El proper divendres dia 17 de febrer el nostre municipi acollirà una jornada que porta per nom “el voluntariat social a Piera: reptes i oportunitats”. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Taula Social de Piera i que compta amb la col·laboració de la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament.   

La jornada pretén ser una trobada entre entitats i agents socials per tal de determinar com la incorporació del voluntariat social en els diversos programes que es desenvolupen a la vila pot ajudar a millorar la qualitat dels serveis que s’ofereixen a la ciutadania. Així mateix, es vol aprofitar l’ocasió per informar als assistents sobre els requisits que estableix la Llei Catalana del Voluntariat  (25/2015), un marc normatiu que regula el voluntariat social i que han de conèixer les entitats que tinguin previst incorporar a persones voluntàries en els seus projectes.

L’acte se celebrarà a la sala Auditori de la Societat Foment (carrer de La Plaça, 17) i començarà a les 16 h. Comptarà amb la ponència de Raquel Avilés, treballadora social de Càrites Diocesana, que pertany al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Posteriorment s’obrirà un torn de debat per parlar de les necessitats de voluntariat a la vila. 

Arxivat a: Benestar social
Voluntariat