Portada > Actualitat > Notícies > Programes centenaris a Ràdio Piera

Programes centenaris a Ràdio Piera

03/04/2017

Aquests dies se celebra el programa 400 de 'La nit del llop' de Víctor Lupus i les primeres 100 edicions de 'Gramola de Cinema' de Pere Esteve

Aquesta setmana l’emissora municipal està de celebració atès que emetrà l’edició número 400 del programa de rock La nit del llop, que es pot escoltar cada dimarts a les 23 hores. L’espai ofereix 90 minuts d’informació, anècdotes i música en un dels programes més consolidats a la graella de Ràdio Piera en els últims anys. La nit del llop porta un total de 12 temporades en antena. La producció i presentació van a càrrec de Víctor Lupus, que compta amb el suport dels seus col·laboradors Joan Pijuan i Encarna Cano. La seva selecció musical i la diversificació de continguts a través del seu blog i de les xarxes socials han fet que tingui audiència més enllà de les nostres fronteres amb oients, sobretot, de l’Amèrica llatina.

D’altra banda, l’espai Gramola de cinema, que s’estrenava el setembre del 2014, arribarà diumenge de Pasqua al programa número 100 amb un especial de dues hores. El pierenc Pere Esteve s’encarrega cada setmana de seleccionar les millors bandes sonores de tota la història amb un ampli ventall que ja ens ha permès escoltar prop de 1.000 temes, el més antic de l’any 1922. El programa combina la música amb explicacions que ens fan reviure pel·lícules i sèries que van dels anys 30 del segle passat fins a l’actualitat. Gramola de cinema és el primer programa de Ràdio Piera produït fora dels estudis centrals de l’emissora. 

Arxivat a: Comunicació
Ràdio Piera
La nit del Llop
Gramola de cinema