Portada > Actualitat > Notícies > 50 anys de la missa del Sant Crist

50 anys de la missa del Sant Crist

04/04/2017

El passat diumenge es va presentar el llibre que commemora el cinquantè aniversari de la composició musical elaborada pel mestre Josep Mata Balart

Diumenge dia 2 d’abril es va celebrar l’acte de presentació de llibre sobre els 50 anys de la composició musical de la missa del Sant Crist. Aquest esdeveniment es va iniciar amb una missa d’acció de gràcies en la qual va participar el cor parroquial. Per a l’ocasió, es va comptar amb la col·laboració d’alguns cantaires de reforç que habitualment participen en la missa del Sant Crist. 

Durant la presentació del llibre no van faltar els parlaments del compositor de la missa, el mestre Josep Mata Balart, de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i del rector-degà de la Parròquia de Piera, Ramon M. Bosch. 

Arxivat a: Parròquia
50 anys missa Sant Crist
50 anys missa Sant Crist
50 anys missa Sant Crist
50 anys missa Sant Crist
50 anys missa Sant Crist
50 anys missa Sant Crist
50 anys missa Sant Crist