Portada > Actualitat > Notícies > La piscina municipal, la millor alternativa a la calor

La piscina municipal, la millor alternativa a la calor

16/08/2017

Aquest equipament municipal se sotmet a diverses obres de reforma per oferir un millor servei

La piscina municipal és un dels equipaments més utilitzats de la vila durant l’estiu, ideal per refrescar-se i nedar a la piscina gran o la petita per als infants, exercitar-se al gimnàs, prendre el sol a la gespa o les noves gandules o gaudir de l’espai de pícnic. Està oberta cada dia de 9 del matí a 8 del vespre, fins al 3 de setembre.

A més, aquest any s’han aprovat diverses inversions per millorar encara més el servei que ofereix als abonats i ciutadans. A partir del curs 2017-2018, s’instal·larà una sauna a la zona de la piscina coberta i una grua per a les persones amb mobilitat reduïda, es repararà el paviment i es modificarà la tapisseria de protecció de l’estructura de la coberta mòbil. A més, al primer pis s’obrirà una nova porta i a la planta baixa es canviarà la fusteria, i les dues plantes es pintaran. També es renovaran les instal·lacions de baixa tensió, aigua calenta sanitària, climatització i ventilació, la maquinària de la piscina i la sala de calderes.

L’ús de la piscina no s’acaba amb l’estiu. El 12 de setembre comença la nova temporada, amb una quinzena d’activitats dirigides per a adults i infants. Les inscripcions ja estan obertes i tenen preus especials per als abonats.

http://lapiscinadepiera.cat/

Arxivat a: Activitats d'estiu
Piscina municipal de Piera
Piscina municipal de Piera
Piscina municipal de Piera