Portada > Actualitat > Notícies > Participació pierenca en la Cursa per la Dona

Participació pierenca en la Cursa per la Dona

14/11/2017

El passat diumenge, 150 veïnes del municipi van participar en aquesta prova en una sortida organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament i la Piscina de Piera

Més de 31.000 persones van participar diumenge dia 12 de novembre en la Cursa per la Dona organitzada a Barcelona per recaptar diners per lluitar contra el càncer de mama. Entre totes elles n’hi havia 150 pierenques que van voler compartir una jornada plena de solidaritat, somriures, emocions i reptes personals.

La sortida va estar organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament i la Piscina de Piera. De fet, les participants pierenques duien el seu propi dorsal i això va permetre comptabilitzar el temps utilitzat per finalitzar la prova.

El recorregut era de 7,8 quilòmetres i començava i finalitzava a la muntanya de Montjuïc. 

Arxivat a: Esport i salut
Cursa per la Dona 2017
Cursa per la Dona 2017
Cursa per la Dona 2017
Cursa per la Dona 2017
Cursa per la Dona 2017