Portada > Actualitat > Notícies > Noves dinàmiques per elaborar el Pla local de Joventut

Noves dinàmiques per elaborar el Pla local de Joventut

14/12/2017

Dimecres es va organitzar una primera trobada amb joves pierencs que pretenia analitzar els resultats d’una enquesta i detectar les necessitats del col·lectiu

Amb la voluntat que els joves pierencs participin en l’elaboració del Pla local de Joventut, el passat dimecres 13 de desembre es va organitzar una sessió que des de la regidoria de joventut es valora de forma positiva. Hi van participar cinc joves amb edats compreses entre els 20 i els 23 anys, entre ells un representant de l’entitat juvenil L’Eixam. 

En primer lloc es van donar a conèixer els resultat d’una enquesta feta prèviament entre la ciutadania per detectar les possibles necessitats del col·lectiu. Aquesta reflexa que hi ha una manca d’espais per reunir-se i de llocs d’oci nocturn i recreatiu; també els problemes de mobilitat que dificulten la participació en activitats extraescolars. Entre les preocupacions dels més joves, segons els resultats de l’enquesta, hi ha les agressions i la violència de gènere, la seguretat ciutadana i el consum de drogues. 

La voluntat de l’Ajuntament és utilitzar aquests resultats per fer dinàmiques de grup com les del passat dimecres, que permetin arribar a propostes concretes que posteriorment es puguin materialitzar. En concret, van treballar en tres àmbits: en primer lloc van fer propostes concretes sobre les temàtiques considerades més importants; posteriorment van prioritzar els temes important fent una simulació del seu possible cost; la darrera dinàmica consistia en ordenar segons la seva prioritat un seguit de fotografies amb projectes per a joves que estan actualment en marxa o que està previst desenvolupar en els propers anys.

Arxivat a: Joventut
Pla local de Joventut
Pla local de Joventut
Pla local de Joventut
Pla local de Joventut
Pla local de Joventut