Portada > Actualitat > Notícies > 8 joves participen en un taller per elaborar el Pla Local de Joventut

8 joves participen en un taller per elaborar el Pla Local de Joventut

17/01/2018

Els temes centrals de la sessió van ser el sentiment de pertinença, el lleure i associacionisme, la igualtat i violència de gènere, i la participació ciutadana

El passat divendres 12 de gener, es va organitzar una nova trobada oberta a tots els joves del municipi per opinar i decidir sobre les futures polítiques públiques de la vila. Vuit joves, quatre nois i quatre noies, es van apropar al Teatre Foment on van tractar temes extrets de l’enquesta municipal feta prèviament per detectar les necessitats del col•lectiu. Els quatre eixos principals de la trobada van ser sentiment de pertinença, lleure i associacionisme, igualtat i violència de gènere, i participació ciutadana. Després de debatre i detectar les actuacions prioritàries de cada àmbit, es van fer propostes concretes i es van plantejar objectius a complir pels pròxims 4 anys.

La pròxima trobada serà el divendres 19 de gener, a les 18.30 hores, al mateix espai. Durant la sessió, es donarà resposta a les propostes presentades pels joves de la vila. Aquells que vulguin participar-hi i que tinguin edats compreses entre els 12 i els 29 anys es poden apropar a la primera planta del Teatre Foment, situat al carrer de la Plaça, 16. Al final, està previst servir un petit refrigeri per a tots els participants.

Per a rebre més informació o resoldre qualsevol dubte, podeu contactar amb l’equip de Joventut al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé al telèfon 93 778 82 00 ext. 174.

Arxivat a: Joventut
Taller Pla local de Joventut
Taller Pla local de Joventut
Taller Pla local de Joventut