Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant la promoció turística de la vila

Fomentant la promoció turística de la vila

26/04/2018

L’Ajuntament de Piera ha signat un acord de col·laboració amb el Consorci de Promoció Turística del Penedès amb l’objectiu de promocionar i atraure visitants al municipi

Aquest matí s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Piera i el Consorci de Promoció Turística del Penedès amb la intenció de millorar, promoure i fomentar el turisme a la zona. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Josep Llopart, i del president de l’entitat, Sergi Vallès. Segons l’acord, que estarà vigent fins al 31 de desembre del 2018, l’Ajuntament de Piera es compromet a fer una aportació econòmica al consorci de 1.200 euros per a la promoció turística de la vila.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès està format pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès i els ajuntaments de Vilafranca i de Sant Sadurní d’Anoia. Entre les tasques que desenvolupa hi ha la de formular una oferta turística global del territori, organitzar programes i activitats d’interès turístic, assessorar els municipis en aquesta matèria i estimular la realització d’activitats culturals, artístiques, esportives i recreatives per afavorir el creixement de l’oferta de lleure.

Arxivat a: Turisme
Signatura del conveni de col·laboració