Portada > Actualitat > Notícies > Tot un cap de setmana destinat als joves

Tot un cap de setmana destinat als joves

08/08/2018

La tercera edició d’aquesta iniciativa ha tingut una gran acollida i ha comptat amb activitats consolidades com la “Guarrada”, la gimkana nocturna o la Nit Jove

Els dies 3, 4 i 5 d’agost es va celebrar el III Cap de Setmana Jove de Piera. La iniciativa va estar organitzada per l’associació juvenil l’Eixam i va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

Com en anteriors edicions, el Cap de Setmana Jove va tenir una gran acollida per part de la ciutadania. Durant tot el cap de setmana es van organitzar activitats diverses i molt esperades pels joves, com és el cas de la “Guarrada”, un circuit d’obstacles amb fang que es va fer a l’skate park. El mateix divendres es van oferir dues sessions de cinema a la fresca que, per primera vegada, es van realitzar a les escales del Parc del Gall Mullat, i van ser tot un èxit.

Dissabte les propostes es van celebrar a la Font del Prat. No van faltar un vermut amb la música de fons del cantautor pierenc el Pubill del Raval, una paellada popular, un bingo musical i una sessió de contacontes. De cara al vespre, va haver-hi una gran participació en la gimkana nocturna i en “L’empalmada”, enmarcada dins la Nit Jove, i a càrrec Dj Jofre Soteras.

Les activitats de diumenge es van fer a la plaça de l’Església. Els assistents van gaudir de diversos tallers infantils, tot i que la intensa calor d’aquests dies, va fer que la participació no fos l’esperada.

Com a cloenda del Cap de Setmana Jove, els grups pierencs Maria Rama & Joan Fenoy, Maria Fortuny i Notas Sordas, van oferir una estona de música chill-out en un ambient immillorable.

Des de l’Eixam i la Regidoria de Joventut, s’han mostrat molt satisfets amb la resposta de la ciutadania en totes les activitats programades. Davant aquest èxit, l’Eixam es consolida com una associació juvenil que vol dinamitzar l’oci destinat als joves, i que té la voluntat de col·laborar en totes aquelles activitats programades a la vila.

Arxivat a: Joventut
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera
III Cap de Setmana Jove de Piera