Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Piera

Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Piera

29/08/2019

Del 6 a l’11 de setembre, s’han programat activitats culturals, lúdiques i esportives que esperen comptar amb una gran participació de la ciutadania

La Festa Major de Piera omplirà els carrers de la vila d’activitats esportives, tradició i cultura popular. La celebració començarà el divendres dia 6 de setembre amb el pregó inaugural, a càrrec de Joan Reig, l’actuació de la Marching Band de l’Aula Municipal de Música i la traca de la Colla Infantil dels Diables. Posteriorment, es farà la gran festa del pubillatge durant la qual es proclamaran els nous representants que portaran el nom de Piera arreu del territori. La Festa Flaix FM & Devotion tancarà la jornada fins ben entrada la matinada.

Dissabte dia 7 de setembre no faltaran la cercavila dels Falcons de Piera i la XIII Trobada de colles de diables infantils i el correfoc. Al vespre hi haurà concert a la pista del Gall Mullat.

El tobogan aquàtic gegant serà una de les principals atraccions de diumenge, en el qual podran divertir-se petits i grans. Hi haurà també activitats infantils i una festa de l’escuma per a gaudir de la jornada. Les sardanes, el concert de l’Orquestra Costa Brava i el ball de nit seran altres de les propostes del dia. Atès que el dia 8 de setembre és diumenge, aquest 2019 el festiu local es trasllada a dilluns dia 9 de setembre. 

El castell de focs artificials del dia 10 de setembre, la celebració del GuatelePiera o l’espectacle teatral Fuita, de Jordi Galcerán, seran altres de les propostes programades. Com ja és habitual, els actes de commemoració de la Diada de l’Onze de Setembre tancaran la Festa Major.

A més de poder consultar el programa d’actes en línia, aquest es repartirà també als domicilis i als equipaments municipals per tal d’apropar la festa a tota la ciutadania.

Arxivat a: Festa Major
Festa Major 2019

Arxius adjunts