Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el Banc de Terres del Parc Rural de Montserrat

Es presenta el Banc de Terres del Parc Rural de Montserrat

30/09/2019

El proper 17 d’octubre es donarà a conèixer aquest projecte que pretén evitar l’abandonament de les terres de conreu i mantenir l’entorn agroforestal

La sala polivalent del Teatre Foment de Piera acollirà el proper dijous 17 d'octubre, a les 19 hores, l'acte de presentació del projecte del Banc de Terres del Parc Rural de Montserrat. Es tracta d'un projecte conjunt entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Piera per a la recuperació de les terres agràries abandonades o en desús al municipi. L'objectiu és evitar l'abandonament de les terres de conreu i mantenir el mosaic agroforestal dels entorns de Montserrat.

El projecte posa a disposició de les persones propietàries de terres interessades en arrendar-ne un seguit de serveis, com un servei jurídic, un servei tècnic d'informació i acompanyament, una pàgina web amb informació de les terres disponibles o suport en la realització dels treballs de recuperació dels terrenys abandonats.

Per a fer la inscripció a la presentació cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Per a més informació podeu consultar el web de l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'incendis Forestals i Desenvolupament agrari, contactar directament amb l'Ajuntament de Piera  Montserrat de Torres, tel. 93 779 42 57) o amb el Banc de Terres (Pere Navarro, telèfons 93 402 26 14 o 689 22 26 91).

Arxivat a: Promoció econòmica
Parc Rural de Montserrat