Portada > Actualitat > Notícies > Treball conjunt contra els incendis forestals

Treball conjunt contra els incendis forestals

14/10/2019

L’Ajuntament ha signat un conveni amb l’ADF amb el qual es compromet a finançar una part de les despeses que assumeix l’entitat per a poder desenvolupar les seves funcions

El passat divendres dia 11 d’octubre, l’Ajuntament va signar un conveni de col·laboració amb l’Agrupació de Defensa Forestal de Piera per tal de vetllar de forma conjunta per la prevenció i l’extinció d’incendis forestals. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Madrid, i en Jaume Guardiola com a representant de l’entitat. 

L’acord preveu l’atorgament d’una subvenció amb la qual es finançaran una part de les despeses que assumeix l’ADF en el desenvolupament de les seves funcions. Així mateix, s’estableix la participació i col·laboració de l’entitat en actes en els quals, per la seva naturalesa o singularitat, sigui necessari muntar un operatiu preventiu. És el cas d’activitats culturals com la Festa Major, la revetlla de Sant Joan o la Fira del Sant Crist; o esportius, com les curses, la pedalada contra el canvi climàtic o el torneig de vòlei sorra. 

L’ADF és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1998 amb l’objectiu d’elaborar i executar programes de vigilància i prevenció d’incendis forestals així com col·laborar activament en l’organització, control i execució d’aquelles mesures dictades pels organismes competents en matèria de prevenció i lluita contra els incendis.  

Arxivat a: Medi ambient
Conveni ADF