Portada > Actualitat > Notícies > Afavorint la transformació digital de les empreses locals

Afavorint la transformació digital de les empreses locals

28/10/2019

Es presenta el programa ‘Botigues amb Futur’ que vol oferir assessorament als comerços sobre les eines digitals que poden aplicar en els seus negocis

El passat 22 d'octubre, comerciants de la nostra vila es van reunir a la sala polivalent del Teatre Foment de Piera per participar a la jornada de presentació del programa 'Botigues amb Futur' organitzada pel Consell Comarcal de l'Anoia en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Piera. 

En aquesta primera sessió es van explicar els objectius del programa, bàsicament centrats en donar assessorament sobre les eines digitals existents per aplicar-les al comerç tradicional. 

El programa pretén donar suport  a les empreses comercials i de serveis per millorar la digitalització del comerç de l'Anoia com ara la presència digital, la promoció de negocis, els productes en línia o els nous canals de comercialització existents. 

Aquesta primera fase del projecte s'ha dut a terme als municipis de Calaf, Capellades, Piera i Santa Margarida de Montbui. Ara, un cop avaluat el futur del sector i donades a conèixer les opcions de digitalització que té el comerç tradicional a les seves mans es passarà a la fase de selecció d'empreses. Això vol dir que entre les empreses que hagin fet la formació se n'escolliran un màxim de 15 per dur a terme el pla de transformació digital del seu negoci. 

Després d'això es passaria a la fase d'execució, on es faran dues sessions d'assessorament individualitzat, conduïdes per un expert que visitarà cada empresa.

 

Arxivat a: Comerç
Presentació programa Botigues amb Futur
Presentació programa Botigues amb Futur
Presentació programa Botigues amb Futur
Presentació programa Botigues amb Futur