Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per posar una parada a la Fira de Nadal

Inscripcions obertes per posar una parada a la Fira de Nadal

11/11/2019

L’esdeveniment se celebrarà el dia 14 de desembre amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i convidar la ciutadania a fer les seves compres a la vila

L’Ajuntament comença a treballar en l’organització de la Fira de Nadal que aquest any se celebrarà el dia 14 de desembre de 10 a 20 hores. La voluntat és col·laborar en la dinamització comercial de la vila i ocupar l’eix central de Piera de parades i activitats per a petits i grans.

Aquesta serà l’onzena edició de la Fira de Nadal. Per acompanyar les parades, la regidoria de Turisme i Fires i la regidora de Comerç treballen de forma conjunta en una agenda d’actes, espectacles i jocs infantils que dinamitzaran l’espai durant tota la jornada.

Des del consistori es convida als botiguers a participar de la fira i instal·lar-hi una parada amb ambientació nadalenca. Les persones interessades tenen fins al 29 de novembre per a fer-ho trucant al telèfon de l’Ajuntament 93 778 82 00 (ext. 451) o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Podeu trobar més informació en els documents adjunts.

Arxivat a: Comerç
Fira de Nadal

Arxius adjunts