Portada > Actualitat > Notícies > Posant en valor els terrenys agrícoles en desús

Posant en valor els terrenys agrícoles en desús

11/11/2019

Es presenta el projecte Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat que treballa per evitar l’abandonament de les terres de conreu

El passat dijous dia 7 de novembre es va presentar a la ciutadania el projecte Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona que pretén potenciar acords entre propietaris i pagesos en actiu per optimitzar l’ús de terres que actualment es troben en estat d’abandonament.

El projecte vol beneficiar els propietaris de terres en desús així com els pagesos i treballadors del camp disposats a explotar-les i treure’n profit.

Des de les administracions es posen a disposició de les persones interessades tot un seguit de recursos com un servei jurídic, un servei tècnic, una pàgina web amb informació sobre les terres disponibles i suport en els treballs de recuperació de terrenys abandonats.

Per a més informació podeu consultar el web de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari o bé contactar amb l’Ajuntament de Piera o amb el Banc de Terres.

Arxivat a: Promoció econòmica
Presentació Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat
Presentació Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat
Presentació Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat