Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta a la ciutadania el Pla Estratègic de Subvencions

Es presenta a la ciutadania el Pla Estratègic de Subvencions

13/11/2019

Una trentena de persones van assistir a aquest acte que va ser un exemple de l’aposta del consistori per la participació i la transparència en la gestió municipal

Ahir dimarts, dia 12 de novembre, es va presentar el Pla Estratègic de Subvencions per als anys 2020 i 2021, un document que ha de regular la gestió dels ajuts que ofereix el consistori al teixit associatiu. Una trentena de persones van assistir a aquesta trobada oberta a tota la ciutadania però que va tenir un especial interès per als membres d’entitats locals als quals es va convidar específicament a assistir-hi per tal que poguessin exposar els seus dubtes i suggeriments.

La presentació va anar a càrrec del regidor d’Hisenda de l’Ajuntament, Àngel Sabaté i Solà, el qual va desgranar els diferents capítols del pla explicant als presents, entre d’altres qüestions, quin són els objectius marcats per cada àmbit d’actuació. Així mateix, el regidor va destacar que aquest acte obert a tothom era un clar exemple de l’aposta de l’equip de govern per la transparència i la participació ciutadana, dos aspectes que tenen previst seguir incrementar durant el mandat. La normativa marca l’obligació de penjar els documents aprovats pel Ple Municipal en el suro de l’Ajuntament però des del consistori s’ha volgut presentar públicament el pla i, al mateix temps, difondre la informació a través de la web, de les xarxes socials i de la Televisió de Piera, mitjà de comunicació al qual es va convidar a l’acte.

Arxivat a: Hisenda
Presentació Pla de Subvencions
Presentació Pla de Subvencions
Presentació Pla de Subvencions
Presentació Pla de Subvencions