Portada > Actualitat > Notícies > Arriba una nova edició de la Festa de la Rosta

Arriba una nova edició de la Festa de la Rosta

14/11/2019

El proper 24 de novembre es faran tallers i visites als molins per mostrar a la ciutadania en què consisteix el procés d’elaboració de l’oli

La Festa de la Rosta torna un any més a Piera amb activitats diverses que pretenen donar a conèixer les característiques de l’oli i el seu procés d’elaboració. L’esdeveniment se celebrarà diumenge 24 de novembre a partir de les 10 hores. Com en anteriors edicions, els molins de Cal Sadurní i Cal Nasi obriran les seves portes per a rebre la visita de pierencs i pierenques que podran conèixer, de mans d’experts, com s’elabora l’oli i seguidament gaudir d’un esmorzar popular amb pa torrat, oli nou i botifarra.

Des de la Regidoria de Turisme s’han introduït algunes novetats i s’han organitzat tallers per a infants i adults que volen donar a conèixer algunes varietats d’oli. Així, al molí de Cal Sadurní es podrà gaudir d’un taller gurmet per adults, on es podran conèixer i tastar les diferents singularitats dels olis del Montserratí acompanyats de productes de l’horta. Al mateix temps, al molí de Cal Nasi, els infants podran aprendre i conèixer les diferents varietats, tastant-les acompanyades de pa i xocolata. Pel que fa als horaris dels tallers, es faran dos torns: un a les 11 hores i un altre a les 12.30 hores. En el cas dels infants, els torns aniran en funció de l’edat,  amb un primer torn per a nens i nenes de 5 a 7 anys, i un segon torn per a nens i nenes de 8 a 10 anys. Per poder participar en aquests tallers s’ha de fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Turisme
Festa de l'Oli 2018

Arxius adjunts