Portada > Actualitat > Notícies > Els infants poden viatjar de forma gratuïta amb la T-16

Els infants poden viatjar de forma gratuïta amb la T-16

02/12/2019

Aquest títol de transport està destinat a nens i nenes de 4 a 16 anys i els permet fer un nombre il·limitat de trajectes dins la seva zona tarifària

Els pierencs i les pierenques tenen a la seva disposició la targeta T-16, un títol social de transport destinat a infants de 4 a 16 anys, que els permet fer, sense cap cost, un nombre il·limitat de viatges amb la xarxa de transport públic. L’única condició és que els trajectes han de fer-se dins la mateixa zona tarifària on resideixi el/la titular de la targeta, que està personalitzada amb el nom i el número del DNI, NIE, passaport o llibre de família del nen o nena i s’ha de validar abans de cada viatge.

Aquest títol de transport té un cost únic d’emissió i gestió de 35 euros i serveix fins al 31 de desembre de l’any que el/la titular compleixi els 16 anys. Les famílies han d’abonar el cost d’aquesta targeta en el moment de fer la sol·licitud.

Les persones interessades poden demanar la T-16 a través del web de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) o de manera presencial en un dels centres d’atenció al client de la xarxa de transport públic.

Arxivat a: Transports
Bus urbà