Portada > Actualitat > Notícies > Un Nadal per comprar al comerç de proximitat

Un Nadal per comprar al comerç de proximitat

03/12/2019

Es posa en marxa una campanya amb la voluntat de promocionar el comerç local i convertir Piera en un nou referent comercial de l’Anoia Sud

Amb l’arribada de les festes nadalenques, el comerç local aprofita per a engalanar els seus establiments i oferir descomptes i promocions per a atraure nous clients. Durant aquests dies Piera torna a convertir-se en un nou aparador comercial que ofereix productes i serveis de qualitat, a preus assequibles i amb una atenció especialitzada. Des de l’Ajuntament també es treballa per a convertir Piera en un referent comercial de l’Anoia Sud amb la instal·lació del tradicional enllumenat nadalenc i l’organització d’una àmplia programació d’activitats nadalenques per a tota la família. 

En aquesta línia, es posa en marxa una campanya per potenciar les compres de Nadal a la vila que han treballat de forma conjunta la regidoria de Comerç i els botiguers. Des del passat 1 de desembre es pot escoltar per Ràdio Piera (91.3 FM) una falca publicitària amb el lema Compra al comerç de Piera, compra a casa! . Així mateix, també es farà campanya a través del web municipal i les xarxes socials.

Arxivat a: Comerç
Comerç local
Plafó Benvinguts a Piera
Plafó benviguts a Piera

Arxius adjunts