Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal vol tornar a ser un referent a la comarca

La Fira de Nadal vol tornar a ser un referent a la comarca

04/12/2019

El carrer Sant Cristòfol s’omplirà de parades el proper 14 de desembre en les quals es podran adquirir productes nadalencs i gaudir de tallers i actuacions musicals

El dissabte 14 de desembre se celebrarà una nova edició de la Fira de Nadal. Es tracta d’un esdeveniment organitzat de forma conjunta per les regidories de Turisme i Fires i Comerç amb la voluntat de dinamitzar el comerç local. De les 10 a les 20 hores, el carrer Sant Cristòfol s’omplirà de parades en què els pierencs i les pierenques podran adquirir una gran varietat de productes nadalencs. 

Durant tota la jornada hi haurà també activitats complementàries per dinamitzar la fira com tallers de maquillatge, globoflèxia, màgia i de tions, inflables, els concerts de la Banda-Orquestra de l’Aula de Música (BOP)i de la Coral Xicoira i les actuacions dels Diables de Piera i de l’Escola de Ball Blue Moon Dansa. A més, els infants podran gaudir de l’experiència d’estar dins d’una bola de neu gegant i fer cagar el tió.

De 10 a 11 h i de 16 a 17 h hi haurà festa sense soroll, pensant que els infants amb TEA (trastorn de l'espectre autista, trastorns d'epilèpsia i altres trastorns o símptomes neurològics) també puguin gaudir plenament d'aquesta Fira de Nadal.

Arxivat a: Comerç
Fira de Nadal

Arxius adjunts