Portada > Actualitat > Notícies > Alerta per un temporal que deixarà fred, vent i pluja

Alerta per un temporal que deixarà fred, vent i pluja

20/01/2020

L’Ajuntament de Piera demana a la ciutadania que extremi les precaucions en els propers dies i segueixi les recomanacions de Protecció Civil

El consistori pierenc recorda a la ciutadania que és important prendre algunes mesures de precaució davant l’arribada del temporal ‘Glòria’ que, segons les previsions, deixarà en els propers dies vent, neu, fred, pluja i un fort onatge a tota Catalunya.

Es recomana mantenir-se informat de la previsió del temps i, en cas que sigui necessari fer algun desplaçament, consultar prèviament l’estat de la xarxa viària. Cal evitar els canvis sobtats de temperatura i evitar que surtin al carrer els nadons, la gent gran i aquells ciutadans que pateixin malalties respiratòries. Cal vestir-se amb roba i calçat adequats i protegir-se, prioritàriament, la cara i el cap.

A casa es recorda que cal utilitzar amb precaució els calefactors, calderes i aparells de combustió, assegurant que estiguin en perfecte estat, no cobrint-los i allunyant-los d’elements inflamables. També es recomana ventilar diàriament la llar per garantir l’entrada d’aire net.

En cas de ventades, és important tancar i assegurar portes, finestres i tendals, evitar deixar testos o altres objectes a les façanes i terrasses i, al carrer, vigilar amb el mobiliari urbà, l’arbrat i tot allò que el vent pugui fer caure.

En cas de qualsevol emergència cal trucar de forma immediata al telèfon 112.

Arxivat a: Protecció civil
Avís per temporal

Arxius adjunts