Portada > Actualitat > Notícies > La Copa Catalana de Trial es disputa a Can Mata

La Copa Catalana de Trial es disputa a Can Mata

17/02/2020

Pilots de 5 a 13 anys van participar diumenge en aquesta prova puntuable organitzada pel Moto Club Scan Team de Piera amb el suport de la federació

Les instal·lacions de Can Mata van acollir, el passat diumenge, una prova puntuable de la Copa Catalana de Trial. Nens i nenes de 5 a 13 anys, distribuïts en set categories diferents, van participar en aquesta competició que va transcórrer al llarg de sis trams adaptats a cadascuna de les categories. Durant la prova, es va poder veure l’habilitat dels pilots locals però també de nens i nenes vinguts de València i de les Illes Balears, i d’altres internacionals vinguts, per exemple, des de Txèquia.

La prova va ser organitzada pel Moto Club Scan Team de Piera amb el suport de la Federació Catalana de Motociclisme. L’entitat local va rebre les felicitacions i agraïments dels pilots i equips que hi van participar.

Arxivat a: Esports
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial