Portada > Actualitat > Notícies > Dues pierenques es proclamen campiones de Catalunya de Xous

Dues pierenques es proclamen campiones de Catalunya de Xous

25/02/2020

La Carme i l’Aina Munné formen part del grup Xou Matadepera, que aquest cap de setmana ha aconseguit pujar a dalt del podi en el campionat disputat a Lleida

Les patinadores Carme i Aina Munné, del Club Patinatge Artístic Piera, han aconseguit pujar al més alt del podi del Campionat de Catalunya de Xous que s’ha disputat aquest passat cap de setmana al pavelló Barris Nord de Lleida. Les pierenques formen part del grup Xou Matadepera que s’ha emportat la victòria en la categoria de grups petits després d’haver-se classificat també primeres en el Campionat de Barcelona del passat 9 de febrer amb el muntatge Salem.

El grup va aconseguir posar dempeus al públic assistent amb la seva coreografia i una posada en escena espectacular.

El podi els hi dóna accés directe per a participar en la gran cita del patinatge català del Catalunya Stars i molt bones sensacions per al Campionat d'Espanya que se celebrarà el proper dia 14 de març. L’Ajuntament de Piera vol felicitar un cop més la Carme i l’Aina Munné pels resultats obtinguts i els hi desitja molts èxits en les properes competicions. 

Arxivat a: Esports
Carme i Aina Munné
Carme i Aina Munné