Portada > Actualitat > Notícies > Es reforcen els recursos per a fer front a la violència masclista

Es reforcen els recursos per a fer front a la violència masclista

15/05/2020

L’Institut Català de les Dones ofereix serveis i recomanacions per a garantir l’atenció a les dones i a les persones del seu entorn durant el confinament

L’Institut Català de les Dones ha fet arribar un seguit de recomanacions per fer front a la violència masclista en la situació de crisi sociosanitària actual. Aquests consells estan destinats a tota la ciutadania en general, tant a les donesque travessen una situació de violència masclista, com a les persones del seu entorn més immediat o als professionals del circuit d’abordatge de les violències masclistes. 

Aquesta iniciativa se suma a les diferents actuacions que ha dut a terme el Govern de la Generalitat durant l’estat d’alarma amb l’objectiu de contrarestar les dificultats de les dones per accedir a serveis i altres suports importants com professionals, familiars i amistats, en una situació crítica com és un confinament forçat amb l’agressor. 

A més de fer un seguiment a les dones usuàries del servei o introduir la perspectiva de gènere en el Pla per a la reactivació econòmica i protecció social, l’Institut Català de les Dones ha reforçat el servei telefònic permanent 900 900 120 i ha impulsat una nova xarxa de proximitat a través d’una campanya que ha comptat amb la col·laboració d’establiments comercials. 

Tota la informació sobre els serveis i com acccedir-hi ho podeu trobar en el web dones.gencat.cat.

 

Arxivat a: Igualtat de gènere
Prou violència de gènere